Realitatea Augmentată în Marketing

Realitatea Augmentata ( AR ) tinde să devină o necesitate  în rândul companiilor, de la intreprinderi producătoare la centre de sanătate și comercianți cu amănuntul, cu scopuri clare de a căuta noi modalități de a mentine imaginea pe piață pe termen lung.

Aplicația AR PLAY vă oferă servicii de realitate augmentată care vă vor ajuta compania să intre mai devreme pe piață și să rămână în fruntea concurenței.

Aplicația AR PLAY este o platformă de gestionare a conținutului de realitate augmentată care poate suprapune obiecte din lumea reală cu informații digitale captivante și prin care puteți mări lumea reală cu videoclipuri, sunete, obiecte grafice 2D și 3D, animații și multe altele.

Aplicația AR PLAY este dezvoltată pentru a permite crearea de continut de realitate augmentată automatizat pentru companii, liber profesioniști sau persoane fizice.

Aduceți interactivitatea în viața de zi cu zi!

Creați un videoclip promoțional pe care oamenii îl pot viziona pur și simplu prin scanarea logo-ului, etichetei, carții de vizită, flayer-ului sau materialului de marketing al firme sau produselor tale cu aplicația AR Play.

Folosește-l pentru a-ți arăta munca, pentru a crea o reclamă, promoții speciale, pentru a arăta proprietățile pe care le-ai enumerat, orice la care te poți gândi poate fi sincronizat cu orice imagine. 

Nu există limită de câte ori poate fi scanat și, mai bine, puteți schimba videoclipul oricând doriți, făcând din imaginea dvs. o oportunitate de marketing nesfârșită. Link către site-ul dvs. web, pagina Facebook, e-mail sau telefon direct din videoclip.

Cum poți folosi Realitatea Augmentată pentru a interacționa cu clienții tăi?

AR PLAY aduce INOVAȚIA in marketing !

Simplu și ușor de utilizat

AR PLAY este cea mai simplă modalitate de a implementa o campanie de realitate augmentată și de a crește veniturile printr-o prezentare inovatoare a produselor sau serviciilor tale.

AR PLAY folosește cea mai nouă tehnologie transpusă simplu pentru a fi utilizată de către oricine !

Scanează imaginea cu aplicația AR PLAY

Fotografi Profesioniști

Fotografia în realitate augmentată este următorul mare progres în fotografie.
Îmbunătățiți-vă afacerea cu realitatea augmentată !
Le oferiți deja clienților fotografii uimitoare. Cu tehnologia noastră, veți avea capacitatea de a crea o experiență mai captivantă. Îmbunătățiți munca grozavă pe care o faceți deja, oferind clienților posibilitatea de a vedea cum fotografiile lor prind viață!
Puteți crea o prezentare video cu fotografiile pe care le-ați capturat în timpul ședinței foto a clientului dvs. Cu aplicația noastră, clientul dvs. ar putea să-și scaneze fotografia preferată și să o vadă prinde viață prin suprapunerea videoclipului deasupra fotografiei prin aplicația noastră.
Scanați această fotografie cu aplicația noastră pentru a o vedea în acțiune.

Alte Domenii de Aplicare

Retail și Mărci

• Creați în mod eficient continut digital inovativ și captivant de realitate augmentată
• Scalați continutul AR digital utilizand AR PLAY si atrageti consumatorii intr-un mod mai inovator
• Dă viata logo-ului companiei , carților de vizită, broșurilor, pliantelor și vei fi deosebit față de concurenții de pe piață
• Construiți experiențe AR și publicați-le pe diferite platforme și canale de publicitate, fără a avea abilitati tehnice de programare
• Urmăriți rapoartele de analiza privind implicarea utilizatorilor pentru a obține informații valoroase pentru afacerea ta.

Ambalaje și Etichete

• Creați un ambalaj interactiv și integrați realitatea augmentată pentru a îmbunătăți ambalajul standard cu informații digitale despre produs pentru a ieși în evidență
• Încorporați promoții speciale și mesaje de vânzare în ambalajele produselor tale pentru a avea un impact asupra deciziilor de cumpărare ale consumatorilor
• Atrageți consumatorii printr-o experientă AR captivantă și interactivă încorporată în ambalajul / eticheta produsului
• Integrarea conținutului AR pentru a stimula responsabilitatea socială, cum ar fi educația privind utilizarea materialelor plastice și reciclarea.

Educație și Sănătate

• Încorporați conținut de realitate augmentată în proiectele, carțile, broșurile și evenimentele dumneavoastră
• Creați materiale digitale de instruire cu conținut de realitate augmentată pentru a oferii elevilor o experiență captivantă și atractivă în învățare
• Creați realitate augmentată pentru pacienți pentru a vedea cum funcționează medicamentul în 3D în fața ochilor lor, în loc să citească descrieri lungi pe ambalaje sau broșuri
• Îmbunătățiți crearea de conținut digital care permite consumatorilor să experimenteze și să învețe mai multe despre produsele farmaceutice, să conștientizeze efectele utilizării în mod necorespunzător ale acestora
• Transformați în joacă procesul de învățare prin crearea de jocuri interactive : geolocalizare, vânătoare de comori, teste și multe altele

Divertisment și Artă

• Creați conținut digital de divertisment prin augmentarea afișelor, biletelor de acces sau obiectelor promoționale ( brățări, tricouri, șepci, etc. )
• Adaugați un factor wow imaginilor statice prin folosirea de realitate augmentată și uimește-ți prietenii sau familia cu o abordare unică a fotografiilor, invitațiilor, scrisorilor, etc.
• Dați viată cladirilor, monumentelor sau obiectelor prin crearea de jocuri interactive
• Îmbunătățiți cu conținut digital care să atragă publicul, locuri de interes cum ar fi muzee, trasee turistice, parcuri, obiective, etc.
• Oferiți informații suplimentare despre picturi sau obiecte de artă folosind experiența digitală AR, dând viață acestora

ro_RORomână