Imaginea încărcată este foarte importantă și trebuie să fie de bună calitate și de o rezoluție foarte bună pentru a putea fi recunoscută de către aplicația AR Play .

În cazul Imaginilor Digitale , forma și mărimea imaginii care se va încărca, va ramane exact așa cum a fost fotografiată. Este o situație mai putin pretențioasă și mai ușor de realizat. Scanarea cu aplicatia AR Play se va face simplu , fără probleme .

În cazul Imaginilor Înrămate / AR Print unde se realizează un produs, imaginea care urmează să fie imprimată ( pe hartie foto, canvas sau aluminiu ) dacă nu este de calitate, în funcție de dimensiunea de printare aleasă, se va vedea neclară , blurată și cu pete, având un aspect vizual neplăcut.

Imaginile care nu corespund standardelor de scanare al aplicatiei, vor genera un mesaj înainte de începerea încărcării imaginii, dupa apasarea butonului ”Adauga in cos” .

Vă recomandăm să nu utilizați imagini care au preponderent fundalul alb sau fundalul negru, imagini cu fundalul transparent sau imagini care sunt neclare.

Utilizati imagini la rezolutie foarte buna, dar care se incadrează în limitele maxime de mărime admise de 7MB.

ro_RORomână