ADĂUGAȚI REALITATE AUGMENTĂ ORICĂREI IMAGINI !

Ce este AR PLAY ™
Ce este AR PLAY ™

Creează-ți propria artă în realitate augmentată.

Aplicația AR PLAY ™ va da viață lucrărilor de artă, picturilor și chiar fotografiilor voastre.

Aplicația noastră analizează arta ta unică și creează un model bazat pe forme, linii, proporții și culori. Apoi se potrivește modelul respectiv cu Soundwaves din baza noastră de date. Când se potrivește opera dvs. de artă cu fișierul folosit pentru a o crea, magia are loc prin suprapunerea unui videoclip generat îmbunătățit deasupra lucrării dvs. de artă, folosind realitatea augmentată pentru a îmbina lumea digitală și cea fizică. Doar adăugați caracteristica aplicației noastre la comanda dvs. atunci când selectați opțiunile de produs.

Căutați pictograma aplicației noastre pentru a afla ce produse sunt compatibile.

Află mai multe

APLICAȚIA MOBILĂ AR PLAY ™
APLICAȚIA MOBILĂ AR PLAY ™

Am dezvoltat aplicația noastră mobilă pentru a adăuga o dimensiune complet nouă artei .

Folosim realitatea augmentată pentru a-ți reda arta prin dispozitivul tău mobil!

Ce înseamnă mai exact asta? Să presupunem că ați surprins o imagine într-un moment deosebit persoane dragi. Nu doriți să o transformați in ceva unic și foarte cool ? Sigur ca da! Ți-ar plăcea să retrăiești emoția acelei amintiri oricând dorești într-un mod simplu și ușor?

Exact asta face aplicația noastră. Pur și simplu deschide aplicația noastră și cuprinde imaginea in cadrul ecranului pentru a declanța ”magia” . Aici intervine realitatea augmentată care va identifica imaginea si va reda videoclipul pe care l-ai configurat. !

Află mai multe

AR PLAY aduce Realitatea Augmentată în activitatea zilnică !

Prin intermediul aplicației AR PLAY , Realitatea Augmentată ( AR ) se raspândește in viața de zi cu zi aducând un plus imaginilor favorite și transformându-le in imagini interactive care aduc emoție si te ajuta sa retrăiești senzațiile placute din anumite momente ale vieții.

Adresă:

Reconstrucției nr. 8
București 031726
Romania:

Phone:

+40 755 33 00 35

Email:

support@arplay.ro

ro_RORomână